javascript:void(0); Skip to main content

Referencer

En af dem, der virkelig gør verden til et bedre sted

Gitte kan noget helt specielt, hun er en af dem, der virkelig gør verden til et bedre sted – kunne ønske sig nogle kloninger af Gitte. Tak for et super inspirerende oplæg!

Jane Pedersen
Pårørende til far med parkinson demens

Juletræ med stjerne i toppen

Gitte er en dygtig formidler på en dejlig energi fyldt måde, der veksler mellem humor og alvor. Hun er en ildsjæl med hjertet på rette sted. Hun er simpelthen det mest fantastiske juletræ med stjerne i toppen. Hendes mantra med kontakt før opgave har bidt sig fast i mit sind.

Mona Krogh
Pårørende til far med parkinson demens

Redskaber til at se flere ressourcer

På det faglige plan har det givet mig rigtig meget. Det har givet mig redskaber til at se flere ressourcer ved både beboerne og kollegaerne og jeg er mere positiv over for beboere, som har brug for at blive fyldt op med energi, for at kunne samarbejde. Samtidig har jeg fået redskaber til at kunne tackle udfordrende beboere.

Heidi Serup
SOSU assistent og Marte Meo terapeut

Jeg har fået en faglig værktøjskasse

Efter jeg har fået terapeut uddannelsen oplever jeg mig selv som værende blevet mere positiv, tænker mere på hvordan jeg kommunikerer med andre, har meget lettere ved at dele glæde og positive bekræftelser ud og spændende at se andres reaktion, det smitter jo. I Marte Meo metoden har jeg fået en faglig værktøjskasse, som jeg har med mig hele tiden. Så tak for 1½ år som studerende hos dig Gitte.

Mie Lodahl
SOSU assistent og Marte Meo terapeut

Rum for faglige dialoger

Gitte besidder en positivitet, der smitter os, det giver mod og godt humør. Hun fremmer vores faglige udvikling og lever selv op til mål, formål og værdier, som er i Marte Meo metoden. Hun skaber rum for faglige dialoger og giver god feedback. Gittes undervisning sker i et trygt læringsmiljø med rum til at stille spørgsmål, til at reflektere og begå fejl, som hun efterfølgende samler op på.

Gitte Fromholt
Pædagog og Marte Meo terapeut

Marte Meo på hjernen

Gitte har været en positiv og engageret underviser, som altid har været muligt at få fat i, hvis der pludselig er opstået spørgsmål til et eller andet. Jeg har med hjælp af Gitte fået Marte Meo på hjernen :-).

Marie Flø
SOSU Assistent og Marte Meo terapeut

Levende livskvalitet skabende Marte Meo spejl

Gittes undervisning var særdeles veltilrettelagt og på et fagligt højt niveau. Mine ambitioner er at stå som et levende livskvalitet skabende Marte Meo spejl som min Marte Meo underviser.

Anna Grethe Lyhne
Demenskonsulent og Marte Meo terapeut